***BORSA, ENDEKS, HİSSE, FOREX TEKNİK ANALİZLERİ***ETKİN SOSYAL MEDYA KULLANIM BİLGİLERİ***ÜCRETSİZ ONLINE SEO DERSLERİ***GÜNCEL YAŞAM İÇ VE DIŞ SİYASET DEĞERLENDİRMELERİ***

Farah Zeynep Abdullah Hakkinda

Ülkemiz genelinde büyüyen bu sinema ve dizi sektörünün en güzel yanlarından birisi, dışarıdan gelen birçok insanın Türkiye de gösterimde olan dizi filmlerde ve sinema filmlerinde rol almasıdır. Yeni oyuncuların keşfedildiği bu sektörde son yıllarda adından çokça söz ettiren biri olarak Farah Zeynep Abdullah gelmektedir.
Farah Zeynep Abdullah
Annesi Türk asıllı, babası ise Türkmen kökenli bir Irak vatandaşıdır. Farah Zeynep Abdullah, 1989 yılının Ağustos ayında İstanbul da dünyaya gelmiştir. Hayatı boyunca fazla bir sıkıntı çekmeyen ünlü oyuncu ilk olarak İstanbul da başladığı lise hayatını ailesinin yer değiştirmesi sebebiyle İngiltere de tamamlamıştır. Kendisinin sürekli olarak oyunculuk yapmak istemesi, bu alandaki başarılı performansları ile birlikte lise dönemlerinde birkaç tiyatro da rol almıştır. Bir müddet sonra üniversite hayatının başlaması nedeniyle bu düşüncesi biraz geri planda kalmış olsa da ikinci sınıfa geçeceği yıl, ülkemizde izlenme rekorları kıran “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizi filminden teklif almıştır.
Aylin karakteri ile kendini ülkemizde tanıtan Farah Zeynep Abdullah, “Kelebeğin Rüyası” sinema filminde rol almıştır. Kendisi şimdilerde “Kurt Seyit ve Şura” isimli dizide başrol oyuncusu olarak görevlendirilmiştir. Ünlü oyuncunun hayatında en anlamlı ödülü ise “2011 yılında Antalya Televizyon Ödüllerinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödülüdür.

0 yorum:

Google
Bumerang - Yazarkafe

Blog Arşivi

91, "Dokuz", rakamla.

91, "Dokuz", rakamla.