***BORSA, ENDEKS, HİSSE, FOREX TEKNİK ANALİZLERİ***ETKİN SOSYAL MEDYA KULLANIM BİLGİLERİ***ÜCRETSİZ ONLINE SEO DERSLERİ***GÜNCEL YAŞAM İÇ VE DIŞ SİYASET DEĞERLENDİRMELERİ***

RASTLANTI MI? FARKLI BOYUTLARIYLA 3 TEMMUZ SURECI




Fenerbahçe ve 3 temmuz süreci ile ilgili değerlendirmeler


3 Temmuz sürecini burada farklı yazılarda incelemeye çalıştım. Bugün, pek farkında olunmayan ya da daha az dile getirilen bir boyutuna değinmek istiyorum.

İlki, Aziz Başkan'ın tutukluluğunun tam 365. günün bitiminde kaldırmaları konusu. 

Bu süre, bir işadamının NATO ihalelerine girebilmesinin önünde engel oluşturan sürenin alt limitidir. Belki bilirsiniz, NATO ihalelerinin bir numaralı ismidir Aziz Yıldırım. NATO ihaleleri neden önemlidir, o giremezse kimler girer. Koç grubunun kazandığı Milgem iptal edildiğinde ihaleyi kimler aldıysa, onlar girer. Dikkat edin NATO diyorum, askeri ihale diyorum, tıpkı Milgem gibi. Düşünmekte fayda var.


İkincisi, Fenerbahçe'nin güçten düşürülmeye çalışıldığı esnada, Galatasaray'ın bir şekilde yükseltilmesi. 

Galatasaray Futbol Kulübü, Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu sene ligden düşmeme mücadelesi verdi. Stadı henüz bitmemişti, borçları dağ gibiydi. Borsadaki hissesinin adı GSRAY değil ABCD hissesi olsa, gözaltı pazarındaydı.

Fenerbahçe'de üç temmuz süreci başladıktan sonra, Gsray borsada akla zarar bir operasyon yaptı, binlerce Ky'nin ocağını söndürdü. SPK, sadece izledi. 

O süreçte stadları açıldı, Başbakan stada geldi. Stadda yuhalandı. Açın Youtube'u izleyin, Adnan Polat'ın o andaki yüz ifadesini. Adnan Polat bir sonraki seçimde başkanlıktan oldu. Oldu olmasına da daha sonra mahkemede o seçim ile ilgili bir karar çıktı, usülüne ilişkin. Sonra ne oldu bilmiyorum. Aysal hala başkan olduğuna göre bir şey olmamış. 

Gsray, dikensiz gül bahçesinde yaptığı ky vurgunuyla çilek falan toplamaya başladı, yuhalayan Gsray seyircisi artık yuhalamıyordu. Stad da neredeyse devletin hediyesi oldu. Tesadüf müydü? 

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 3 temmuz sürecindeki konumları


Site Haritası için tıklayın

0 yorum:

Google
Bumerang - Yazarkafe

Blog Arşivi

91, "Dokuz", rakamla.

91, "Dokuz", rakamla.