***BORSA, ENDEKS, HİSSE, FOREX TEKNİK ANALİZLERİ***ETKİN SOSYAL MEDYA KULLANIM BİLGİLERİ***ÜCRETSİZ ONLINE SEO DERSLERİ***GÜNCEL YAŞAM İÇ VE DIŞ SİYASET DEĞERLENDİRMELERİ***

Kivanc Tatlitug'un kamera arkası meraki




Tatlıtuğ'un işine bağlı, disiplinli ve çok mütevazi bir kişiliği olduğu malum.  Şimdiye kadar hakkında yazılıp çizilen tüm çirkin eleştirileri şaşkınlıkla okuduğunu söyleyen Tatlıtuğ, genelde ailesi arkadaşları ve köpeği ile birlikte vakit geçirmeyi seven bir adam. 

Az ve öz konuşmaları ile de dikkat çeken oyuncu bunun bir şımarıklık olmadığını ve her zaman az konuşan bir insan olduğunu söylüyor. 

Kameralar önünde görmeye alışkın olduğunuz yakışıklı oyuncunun aslında kamera arkasına da ne kadar merak olduğunu biliyor muydunuz? 

Oyuncu olmasına rağmen mutfaktaki her şeyi merak eden Tatlıtuğ, herkesten bir şeyler öğrenmeye çalıştığını, ışıkçısıyla konuştuğunu, montajı merak ettiğini böylece kameraları ne kadar iyi tanırsa o kadar iyi bir iş çıkarabileceğine inanıyormuş. Ayrıca sinema ile ilgili de hayalleri olduğunu saklamayan oyuncu hali hazırda üç senaryosu olduğunu da söylemeden geçmiyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, Doha Ttibeca Film Festivali'nde efsane yönetmen Martin Scorsese'yle tanışma imkanı bulmuş ve Scorsese'nin mütevaziliği Tatlıtuğ'u çok şaşırtmış. Ayrıca efsane yönetmenin Metin Erksan ve Susuz Yaz filminden bahsedip, Fatih Akın'dan bahsedince yakışıklı oyuncu epey gururlanmış. Ayrıca Martin Scorsese'nin en büyük hayallerinden biri de ''Osmanlı Hikayesi'' çekmekmiş.



0 yorum:

Google
Bumerang - Yazarkafe

Blog Arşivi

91, "Dokuz", rakamla.

91, "Dokuz", rakamla.