***BORSA, ENDEKS, HİSSE, FOREX TEKNİK ANALİZLERİ***ETKİN SOSYAL MEDYA KULLANIM BİLGİLERİ***ÜCRETSİZ ONLINE SEO DERSLERİ***GÜNCEL YAŞAM İÇ VE DIŞ SİYASET DEĞERLENDİRMELERİ***

AVIVA Nereye Gidiyor



Aviva, iyi bir atak yapmış. 

Kısa vadede şu anki aktif fiyatı 3,74 direncinin üzerinde. Yukarıda bekleyen ilk direnç 4.04 olarak göze çarpıyor. Düşen kanal direncinin (lacivert çizgi) üstünde kapanışlar her zaman olumlu olacaktır.  Şimdi yapması gereken taranmış bölgenin üstüne atıp biraz nefeslenmesi.. 4.04 üstü kapanışlarda yeşil çizgilerle gösterilen yükselen kanala yeniden girmesi beklenebilir. 

Hızlı yükselişin olası düzeltmelerinde 3.74 ve 3.33 önemli olacaktır aşağıda. Düzeltmede ne yapıp edip taranmış bölgenin içine girmemesi ve lacivert düşen kanal çizgisinin altına inmemesi gerekiyor.


Uzun vadeli görünümde, yine 3.74 rakamı önemli bir rakam gibi görünüyor. Üzerinde 3.99 diğer bir direnç. Uzun vadeli ortalamalarının altında hala, ve de lacivert düşen kanal çizgisinin de altında. Yani uzun vadeli görünüm henüz düzelmiş değil. İlk etapta kırmızı dairelerle gösterilen ikili dip'in yeşil daire ile gösterilen formasyon hedefini test etmesi beklenebilir. Sonrasında  taralı bölgenin üzerine atarsa uzun vade için olumlu konuşmaya başlayabiliriz bu kağıtta. 

Olası geri dönüşlerde en önemli destek tam tamına 10 yıldır altında kalınmaya 3.04 seviyesi. Aslında bu kağıdı uzun vadeli perspektiften bakarak izleyen biri için, 10 yıldır altına inilmeyen bir seviyeye yaklaştığı yer kaçınılmaz alım noktası olmuş.









Site Haritası için tıklayın

0 yorum:

Google
Bumerang - Yazarkafe

Blog Arşivi

91, "Dokuz", rakamla.

91, "Dokuz", rakamla.