***BORSA, ENDEKS, HİSSE, FOREX TEKNİK ANALİZLERİ***ETKİN SOSYAL MEDYA KULLANIM BİLGİLERİ***ÜCRETSİZ ONLINE SEO DERSLERİ***GÜNCEL YAŞAM İÇ VE DIŞ SİYASET DEĞERLENDİRMELERİ***

FENER Hisse Yorumu



Şampiyonluk Satın mı Alınıyor?

Fenerbahçe, ligde aldığı iyi sonuçlara, rakiplerinin aldığı kötü sonuçlar da eklenince şampiyonluk şampiyonluk yolunda ciddi avantaj yakaladı. Son günlerde Fener hisse senetlerindeki hareketlilik de dikkat çekmeye başladı.

Neler Oluyor? diye kısa ve uzun vadeli bakış açılarından bakarsak;

Kısa vade:


Aşağıdaki grafikte taralı bölgeler orta vadeli ortalamaların altında kalınan bölge. Şu anda taralı bölgelerin dışına atıp biraz nefes almış kağıt. 

60'lı seviyelerden gelen eflatun üst çizginin yani düşen kanal direncinin de üstüne atmış olması önemli. Kısa vadede yukarıda bekleyen ilk yatay direnç 37.55. Üzerinde 40,75 bekliyor olacak. Bu seviyeler üzerinde ilk etapta kırmızı çizgilerle belirtilen yükselen üst bandı test edebilir.

Aşağı yönde ilk destek, yine kırmızı çizgilerle gösterilen yükselen kanalın alt bandı olacaktır.

Uzun vade:


Uzun vadeli görünümde, yine  eflatun düşen kanal direncinin üstünde seyrediyor. Ve yine kırmızı yükselen kanal önemli. Uzun vadeli görünümde yükselen kanal üst direnci kısaya göre daha yakın. Aşağıda 34.20 önemli bir dirençmiş. Bu ayı 34.20 üstünde kapatması fevkalade olacaktır. Yukarıda ilk direnç 39.60.

Hem uzun hem de kısa vadeli görünümde 4x'ler üstünde kalması kağıdın yolunu açacak gibi görünüyor.


Yatırım Tavsiyesi Değildir.



Site Haritası için tıklayın

0 yorum:

Google
Bumerang - Yazarkafe

Blog Arşivi

91, "Dokuz", rakamla.

91, "Dokuz", rakamla.