***BORSA, ENDEKS, HİSSE, FOREX TEKNİK ANALİZLERİ***ETKİN SOSYAL MEDYA KULLANIM BİLGİLERİ***ÜCRETSİZ ONLINE SEO DERSLERİ***GÜNCEL YAŞAM İÇ VE DIŞ SİYASET DEĞERLENDİRMELERİ***

THYAO Hisse Yorumu



Kısa vadeli görününümde, yataya yakın seyreden bir düşen kanal hareketi içinde olduğu görülüyor. Kanal içinde yatay destek ve direnç seviyeleri de net. 

Buna göre, yukarıda 6.77 aşağıda 5.95 önemli. 6.77 üzeri 7.33 menzile girer. 

Düşen kanal oluştuktan sonraki süreçte ortadaki yeşil yatay çizginin altına düştüğünde kanal alt bandına dokunmuş. Şimdi benzer bir tehlikenin uzak olması için az önce değinilen 6.77 seviyesi üzerine atması önemli. 6,77 üzeri ayrıca kağıdın taralı bölgeden çıkarak nefes alması anlamına da gelir.


 Uzun vadeli görünümde, yine bir düşen kanal hareketi var. Kısa vadedeki 5.95 desteğinin üstünde kalacak şekilde bir 6.33 desteği var. Günlüklerde 5.95 test etse bile aylık kapanışlar muhakkak 6.33 üzeri kalmalı. Çünkü altında aylık kapanışlarda fiyat taralı bölgeye girer ve thyao tarihi boyunca taralı bölgeye girerken satıp çıkınca alan birisi hiç zarar etmemiş, yani girdiği fiyatın altında bir değerle çıkıyor o bölgeden. 

Yukarıda direnç seviyesi günlük grafikle aynı: 7.33. 

Bu kağıtta 2'lerden gelen trendin bittiği anlamına gelen fiyat ise 4.97. Bence uzun vade içi son mutlak stop noktası.


Yatırım tavsiyesi değildir.

Site Haritası için tıklayın

0 yorum:

Google
Bumerang - Yazarkafe

Blog Arşivi

91, "Dokuz", rakamla.

91, "Dokuz", rakamla.