***BORSA, ENDEKS, HİSSE, FOREX TEKNİK ANALİZLERİ***ETKİN SOSYAL MEDYA KULLANIM BİLGİLERİ***ÜCRETSİZ ONLINE SEO DERSLERİ***GÜNCEL YAŞAM İÇ VE DIŞ SİYASET DEĞERLENDİRMELERİ***

Twitter Tweet Atarsa


Twitter Policiy hesabından kullanıcı gizliliği açıklaması
 

Resimde ekran görüntüsü alınmış olan Twitter Policy hesabından gönderilen tweet sürpriz değil. Kullanıcı bilgilerini nihai bir mahkeme kararı olmaksızın vermesi son yazılarımızda değindiğimiz yeni sosyal medya formuna aykırı olurdu. Kendi varoluş sebeplerini reddetmeleri gibi bir şey çıkardı ortaya.

Youtube yerine neden Twitter kapatılıyor artık daha net gibi. Özellikle bu geceki tweetler tam bir felaket.

Para hırsını bir yere kadar anlamaya çalışırım, ama bir yerden sonra biz sıradan faniler için anlamını yitirir, belki de vizyonumuz bu konuda dar. 

Düşünsenize, misal 1 milyon Euromuz var. Muhtemelen çoğumuz üstüne bir tane daha 1 milyon koyayım demez, çünkü tahayyüllerimizin üzerinde bir rakamdır zaten elimizdeki. Kayıtların onda biri bile doğruysa, absürd rakamlara ulaşan bir hırs söz konusu. Ama yine de anlamaya çalışırım, insanoğlu yapısı gereği tamahkardır derim.

Siyasi hırsları, bir yere kadar anlayabilirim. Güç, iktidar, çekici şeyler bunlar. Korumak için siyasal düzlemde her tür mücadelenin verilmesini yadırgamam.

Kayıtları dinlemiyorum, daha önce de belirtmiştim, dinledikçe içim kararıyor. Özetlerini okuyorum bir de tweetleri. Özellikle bu akşamki tweetlerin bir kısmı bile doğruysa, işin içine ailelerin girdiği şantaj sarmalını anlamam mümkün değil. Hiç bir değer yargısı kalmamış insanlardan korkarım. Eğer yazılanların ufak bir kısmı bile doğruysa bir korku tünelinin içinde gibiyiz şu an.

Anlatılanlar doğruysa, bu ülke bunları hak edecek ne yaptı, yazık, günah diyesim geliyor.


Site Haritası için tıklayın

0 yorum:

Google
Bumerang - Yazarkafe

Blog Arşivi

91, "Dokuz", rakamla.

91, "Dokuz", rakamla.