***BORSA, ENDEKS, HİSSE, FOREX TEKNİK ANALİZLERİ***ETKİN SOSYAL MEDYA KULLANIM BİLGİLERİ***ÜCRETSİZ ONLINE SEO DERSLERİ***GÜNCEL YAŞAM İÇ VE DIŞ SİYASET DEĞERLENDİRMELERİ***

Kurt Seyit Eminof Kimdir?



Kıvanç Tatlıtuğ'un can verdiği Kurt Seyit Eminof, Kırımlı 
bir Türk ailesinin oğlu ve Rus ordusunda subaydır. Rus 
İmparatorluğu ordusunun muhafız alayında görev yapan Kurt Seyit babası gibi onurlu, işinde usta ve başarılı bir askerdir. 

Arkadaşlarına sadık, fedakar, şefkatli ve aynı zamanda çapkın olan Kur Seyit, Şura'ya duyduğu aşktan sonra yaşadığı değişim ve hayat gayesi ile herkesi büyüleyecektir. Hayali, askerlik görevini tamamladıktan sonra kendi topraklarında kendine yeni hayat kurmak ve yeni başlangıçlar yapmaktır. Yeteri kadar tehlikeli bir hayatı olan Kurt Seyit'in, Şura ile başlayan ilişkisinin ardından içinde bulunduğu mücadele ve tehlikenin dozu da daha çok artar. Tatlıtuğ, gösterdiği büyüleyici performansı ile tüm seyricisini etkileyecekken, sizleri 1916'nın St. Petersburg'a götürecektir.

Bir önceki rolü gereği verdiği kiloları tekrar geri alan, kendinden emin, tavizsiz ve hayatını yaşamasını bilen tavırları ile bu role ne kadar çok yakıştığını bir kez daha gözler önüne seriyor. Cephedeki savaşın yorgunluğundan kalan sert ve keskin bakışları ile adeta masallardan gelen prensleri andırıyor. Bir hikaye bu kadar gerçek olurken, dizinin seyirci ve oyunculuklarda ancak sizi bu kadar etkileyebilir ve hayal dünyanızı yoklayabilir.

Bu dizisi ile Kurt Seyit'in ruhunu ağırlayan Kıvanç Tatlıtuğ, Nermin Bezmen'in kalbinde taht kurmuş, disiplinli oluşu ve bu gerçek hikayeyi heyecanla, tutkuyla merak ediyor ve işini ciddiye alıyor olması kendisini çok etkilemiş. En az Nermin Bezmen kadar siz seyircilerimizinde bu hikayeden çok etkileneceğiniz kesin. Kırımlı Türk subay Kurt Seyit ve güzeller güzeli Rus ailesinin kızı Şura, Rusya'daki saltanat günlerinden, işgal altındaki İstanbul'a 1920'lerin Pera'sına kadar uzanan macera dolu yolculukları ve ayın zamanda büyük bir aşkın da yolculuğu olacak.


0 yorum:

Google
Bumerang - Yazarkafe

Blog Arşivi

91, "Dokuz", rakamla.

91, "Dokuz", rakamla.