***BORSA, ENDEKS, HİSSE, FOREX TEKNİK ANALİZLERİ***ETKİN SOSYAL MEDYA KULLANIM BİLGİLERİ***ÜCRETSİZ ONLINE SEO DERSLERİ***GÜNCEL YAŞAM İÇ VE DIŞ SİYASET DEĞERLENDİRMELERİ***

OTKAR Hisse Yorumu



OTKAR



Credit: / 9bir
OTKAR Hisse Görünümü


Kısa vadede kırmızı düşen kanal çizgisine yaklaşmaya çalışıyor. 52.2'de 50 günlük EMA direnç olarak bekliyor, eğer kanal çizgisi 50 emanın altına düşerse öncelikli direnç o olacaktır. O direnç geçilirse, üstteki mavi çizgi hedeflenir.

Yeşil çizgilerle belirtilen yükselen kanal alt bandını kırmaması önemli. Yani bu kağıdı kısa vade izliyor olsam, fiyat yeşil çizginin altında kapattığı zaman dikkatli olmaya çalışırdım. Çünkü bandın altında 46.45 yatay desteğinden başka destek yok.

OTKAR Hisse Yorumu


Uzun vadeli görünümde, kısa vadenin nihahi desteği olan 46,45 seviyesi yine çok önemli. 2013 başından beri içinde hareket ettiği düşen kanalın alt bandı gelecek ay bu destek seviyesinin altında kalacak, yani bu kanaldan bir şekilde kurtulması lazım. 

Bunu başarabilirse yukarıda ilk etapta 65.8 hedefler, başaramazsa, aşağıda en sağlam destek pembe çizgi, yani 50'lik EMA. Bu çizgiyi tarihinde sadece bir kez, o da 2008 krizinde kırmış. Çizginin güncel değeri 39'larda.

OTKAR Hisse Yorumu Uzun Vade

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Written by: Published by:   Copyright holder:  on 

Site Haritası için tıklayın


0 yorum:

Google
Bumerang - Yazarkafe

Blog Arşivi

91, "Dokuz", rakamla.

91, "Dokuz", rakamla.