***BORSA, ENDEKS, HİSSE, FOREX TEKNİK ANALİZLERİ***ETKİN SOSYAL MEDYA KULLANIM BİLGİLERİ***ÜCRETSİZ ONLINE SEO DERSLERİ***GÜNCEL YAŞAM İÇ VE DIŞ SİYASET DEĞERLENDİRMELERİ***

Twitter nick degistirme



Twitter Kullanıcı Adı Değişimi



Twitter Kullanıcı Adı

Twitter, gerçek adlarımızla ilgilenmez. Kullanıcı adımızı, kayıtlı e-mail adresimizi, ya da rumuzumuzu herhangi bir sınırlama olmadan dilediğimiz zaman dilediğimiz şekilde değiştirebiliriz.

Aşağıdaki iki resimde kullancı adının nasıl ve nereden değiştirildiğini anlatıyorum.






Yukarıdaki resimdeki gibi ana sayfa ekranını açıp "ayarlar" sekmesine tıklayın.



İkinci resimde gorünen sayfa belirecektir. Yeni adınız yazdığım yere istediğiniz kullanıcı adını girin. Twitter, yazdığınız kullanıcı adının kullanımda olup olmadığını yazdığınız an söyler. Bu bölümde Türkçe karakter kullanamazsınız.


Ayrıca son dört okta işaretlenen yerlerde kayıtlı e-mail adresinizi , dil tercihinizi, ve saat diliminizi değiştirebilirsiniz.


Twitter'da kullanıcılara yönelik bir sansür yoktur. Dolayısıyla, bazı insanlar uygunsuz içerik olarak tanımlanabiliecek +18 resim ve videolar paylaşabilir. Bu paylaşımları doğrudan görüntülemek istemiyorsanız, "medyayı göstermeden önce hassas içeriği olup olmadığını bana bildirme"sekmesinde işaretleme yapmamalısınız. Default olarak bu sekme boştur. Eğer Bu uyarıyla karşılaşmak istemiyorsanız, şekildeki gibi kutucuğu işaretlemelisiniz.



Yazan

0 yorum:

Google
Bumerang - Yazarkafe

Blog Arşivi

91, "Dokuz", rakamla.

91, "Dokuz", rakamla.